2. jakost - Kuchařka Kynuté těsto


Cena
290 Kč

Skladem
ks

2. jakost - kuchařka má drobné vady na deskách nebo uvnitř kuchařky. Škrábanec, ošoupaný papír, flíček od barvy, ohnutý roh apod.

Představte si, jak se zakousnete do nadýchaného skořicového šneka s perlovým cukrem. Do křupavého loupáčku sypaného mákem. Do té nejvláčnější vánočky nebo křehké housky na burger. A představte si, že všechny tyhle dobroty vás naučím péct. Krok za krokem tak, aby se vám kynuté těsto povedlo jako nic. Aby vykynulo, po upečení bylo nadýchané a tak dobré, že jeden kousek bude málo.
To všechno vás naučím se své knížce Kynuté těsto, ve které najdete patnáct mých oblíbených receptů z velké části inspirovaných Skandinávií a doladěných do posledního detailu společně s podrobnými radami k úspěšnému pečení.
Více

Kuchařka Kynuté těsto vás provede pečením kynutého těsta od začátku do konce. Budu vám povídat o surovinách a o tom, jak vlastně kynuté těsto funguje, na co si při jeho přípravě dát pozor a jak to udělat, aby se vám vždychy povedlo. 

Kuchařka vyšla v květnu 2024 a dorazí vám podepsaná. 96 stran, vázáno v měkkých deskách.

Seznam receptů

  1. Loupáčky
  2. Šneci s kardamomem, rebarborovým pyré a polevou z krémového sýra
  3. Sluneční bochánky (solbullar)
  4. Pistácioví šneci s karamelovou polevou
  5. Kynuté bochánky s jablky
  6. Švédští skořicoví šneci kanelbullar
  7. Uzlíky s kardamomem a borůvkovou marmeládou
  8. Dýňoví šneci
  9. Babka s čokoládou a tahini
  10. Lussekatter s mandlovo-vanilkovou náplní
  11. Vánočka
  12. Kynuté rolky s čedarem, šalotkou a bylinkami
  13. Bramborové housky
  14. Toastový chleba
  15. Ořechový chleba

Přemýšlíte, jestli je pro vás kuchařka Kynuté těsto to pravé?

Je vhodná pro ty, kteří s kynutým těstem nemají žádné nebo jen malé zkušenosti, ale chtějí se s ním konečně naučit pracovat. Krok za krokem vás provedu jeho přípravou, povím vám, na co si dát pozor, jak nastavit troubu, jak těsto umíchat ručně i v robotu. Snažila jsem se myslet na každý detail, abyste se vyhnuli zbytečnému plýtvání surovinami a měli radost z napečených dobrůtek.